Najnovšie recenzie zo sekcie Lubrigačné gély
- Spĺňa všetko na čo je určený
Mne tento produkt pomáha aj pri zdravotných problémoch s ktorými som si nevedela poradiť až na odporúčanie známeho som to vyskúšala a už aj pri tom ostanem. Som spokojná aj s výrobkami aj s firmou majú to čo presné potrebujem a dobrý výber ja osobne odporúčam každému vyskúšať ,skusila som aj ine produkty z iných firiem ale táto mi vyhovuje najviac
- Vynikajúce kĺzanie.
- Super
- Vihodou
Príjemné hrej. Veľmi príjemný pocit pri nenaseni. A oceňuje aj partner.
- Je perfektný
Spokojnost´.
- Dávkovač, super klzký !!
Dávkovač,
- Široký vyber
- Superklzký
- Neobsahuje znecitlivujúce zložky.
- Dlhotrvajúci efekt.
Absolútne najlepší gel ktorý sme vyskúšali, vhodný aj na análne použitie kvôli dlhotrvajúcej klznosti.
Neobsahuje znecitlivujúce zložky ako varianta gélu "Relax", čo nám vyhovuje.
- Veľmi dobrý, príjemne klzký lubrikant.
- Neobsahuje znecitlivujúce prvky, čo mne vyhovuje.
- Vzhľadom na objem, je výhodná cena.
- Jedinou nevýhodou je intenzívna vôňa, v mojom prípade cherry a nieje to príjemné. Ja preferujem lubrikanty bez parfumácie.
Na samotný fisting či používanie extrémnych hračiek je lepší iný, konkurenčný produkt, v oveľa lepšej klznosti a v dlhšom čase samotnej lubrikácie a to najma na análne použite.
Avšak ako bežný lubrikant je toto cenovo výhodný a príjemne klzký lubrikant s primerane dlhým časom klznosti.
Dobry produkt, odporucam
- Kvalitný vyrobok
- Výborný tovar exelent
An interesting option for trying something new, all the smells are pleasant and unobtrusive. The consistency is a bit too liquid in my opinion, but it doesn't bother me much.
Durex Naturals Sensitive 100 ml
Pridané: 18. októbra 2023
(naposledy upravené 18. októbra 2023)
Zakúpený v SvetKondómov
Produkt Fajn, Skoda ze prisiel s konciacou zarukou za 2 mesiace, asi si ten Gel budeme natierat aj na chleba aby sme stihli douzivat pred koncom zaruky.
- Super
Manželka to nevie vynachváliť super
- výhoda, že obsahuje tea tree oil
- splnil to čo mal
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]